امام جمعه موقت قزوین با بیان اینکه جهاددانشگاهی یکی از نهادهای انقلابی و فعال در عرصه پژوهش و فرهنگ به شمار میرود، گفت: شعار سال، رسالت جهاد دانشگاهی را دوچندان کرده است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمدحسن باریکبین پیش از ظهر امروز، ۱۳ مرداد در دیدار با اعضای جهاددانشگاهی با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان قزوین ضمن تبریک سالروز تاسیس این نهاد اظهار کرد: مراکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی مکانی مناسب و امن برای آموزش جوانان و نوجوانان در رشتههای مختلف است.
امام جمعه موقت قزوین با بیان اینکه زبان ارتباط مستقیمی با فرهنگ دارد، اضافه کرد: برخی از اساتید در دورههای آموزش زبانهای خارجی، فرهنگ و سبک غربی را ترویج میدهند که شایسته است جهاد دانشگاهی با تربیت مربیان متعهد و متخصص گام بزرگی در این عرصه بردارد.
وی افزود: نام جهاد دانشگاهی سازگار و متناسب با راهبرد سال جاری است و وظایف این نهاد را دوچندان کرده است که با معرفی بیشتر این نهاد فعالیت آن بیش از گذشته در جامعه احساس خواهد شد.
باریک بین در پایان تصریح کرد: جهاددانشگاهی نهادی جوان و پویا است و دفتر امام جمعه قزوین آمادگی همراهی با این مجموعه را دارد.
محمدحسین فائزی سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین خاطرنشان کرد: ماموریتهای جهاد دانشگاهی در ۴ حوزه آموزشهای تخصصی، فرهنگ، پژوهش و فناوری و اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی متمرکز شده است.
وی ادامه داد: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی با هدف تربیت نیروی متخصص تاسیس شد و در حال حاضر ۱۱ رشته در این مرکز راه اندازی شده که برخی از این رشتهها انحصاری است و حدود ۷۰ درصد رشتههای این دانشگاه تک جنسیتی است.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: سیاستهای کلی جمعیت بدرستی به عنوان یک موضوع استراتژیک نظام مطرح شده که اگر برنامهریزی صورت نگیرد با بحران مواجه خواهیم شد.
وی توضیح داد: به طور میانگین ۱۵ درصد زوجهای استان نابارور هستند که با درمان این افراد شاهد افزایش قابل توجهی در میزان جمعیت استان خواهیم بود.
فائزی تشریح کرد: در برخی مراکز، درمان ناباروری حدود ۱۵ تا ۵۰ میلیون تومان هزینه در بردارد و این در حالی است که این رقم در مرکز درمان از راه دور ناباروری قزوین بین ۳۰۰ هزار تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
وی اعلام کرد: ۳۰ درصد طلاقهای ناشی از نازایی زوجین است که درمان زوجهای نابارور باعث جلوگیری کاهش میزان طلاق در بین زوجین خواهد شد و از بسیاری آسیبهای اجتماعی و خانوادگی جلوگیری میکند.
سرپرست جهاددانشگاهی استان قزوین خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته ۶۶۰ زوج به این مرکز مراجعه کردند که از این تعداد ۱۳۶ زوج تشکیل پرونده دادند که از این تعداد ۸۰ زوج هنوز وارد چرخه درمان نشده و مراحل درمانی ۵۶ زوج نیز به پایان رسیده است که از این تعداد ۴۴ نفر درمان شدند.
وی اضافه کرد: آمادگی داریم شعب مرکز درمان ناباروری از راه دور را تا پایان سال در شهرستانهای بوئین زهرا، تاکستان و آبیک راه اندازی کنیم.
فائزی در پایان توضیح داد: سرطان یکی از شایعترین بیماریهای استان قزوین به شمار میرود که در این بین سرطان سینه افزایش قابل توجهی را داشته است که برطبق آمار سن مبتلایان این بیماری به ۲۰ سال کاهش یافته است و در این راستا هیچ مرکز درمانی مستقلی برای سرطان وجود ندارد و راهاندازی چنین مرکزی در استان احساس میشود و جهاد دانشگاهی آمادگی دارد تا در این حوزه فعالیت نماید