مدیر اجرایی طرح ملی تدوین کتابهای آموزشی Eight گفت: این کتابها برای کشور ایران و کشورهای مسلمان برنامهریزی شده و با توجه به لحاظ شدن مهارتهای روز در نگارش آن، میتوان گفت سطح کیفی آن بسیار بالا است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فرشاد پیله چی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان قزوین در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه قزوین اظهار کرد: بومیسازی منابع آموزشی زبان انگلیسی یکی از اقدامات اساسی و زیربنایی است که از سه سال پیش در معاونت آموزشی شروع شده است.
وی اعلام کرد: پروژه کتاب Eight از سال ۹۱ آغاز شد و بررسیهای اولیه و بنیادین آن تا سال ۹۳ ادامه یافت.
وی افزود: این پروژه به پیشنهاد جهاد دانشگاهی استان قزوین فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر به عنوان یک پروژه ملی تحت پشتیبانی قزوین در حال طی روند اجرایی است که تاکنون یک سوم طرح انجام شده است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان قزوین بابیان اینکه این کتاب در ۱۶ جلد تهیه خواهد شد، گفت: کتاب در ۸ سطح خواهد بود و در پایان سال ۹۷ به طور کامل به اتمام خواهد رسید.
وی ادامه داد: پایلوت جلد اول از مهرماه شروع خواهد شد و در بخشهایی از جمله دانشآموز، معلم، کار، مکمل، آزمونهای تستی و سامانه آموزش مجازی و اپلیکیشن خواهد بود.
پیلهچی در خصوص تیم اجرایی این پروژه گفت: در این پروژه ملی ۳۰ نفر با تخصصهای مختلف فعالیت دارند و در تولید کتابها، روشها و فناوریهای نوین آموزشی و تکنیکهای روزآمد بینالمللی درکنار استفاده از عناصر بصری جذاب و تولید حرفهای فیلم و عکس مدنظر بوده است.
وی افزود: یکی از دلایل کلید خوردن این پروژه تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم جلوگیری از نفوذ فرهنگ غرب از طریق کتابهای آموزشی است لذا جهاد دانشگاهی قزوین تلاش کرد راه حلی عملی برای حل مشکل ارائه کند.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان قزوین اعلام کرد: در پروژه Eight در مرحله اول تلاش شد تا از تهاجم های فرهنگی جلوگیری شود و عناصر فرهنگی ملی و دینی بصورت نرم و هنرمندانه در مجموعه کتب و محصولات جانبی آن گنجانده شود.
وی اضافه کرد: کتاب دارای جذابیتهای بسیاری است و می توانیم در مجامع علمی اثبات کنیم که بسیاری از نواقص و اشتباهات موجود در کتب تولیدی کشور انگلستان در این مجموعه وجود ندارد.
مدیر اجرایی کتابهای آموزشی Eight گفت: تاکنون استقبال بسیار مطلوب بوده و استانهای تهران، قزوین، خراسانرضوی، البرز، آذربایجان غربی و قم به عنوان واحدهای مجری دوره در مرحله پایلوت انتخاب شده که دوره آموزش مهارتهای تدریس زبان انگلیسی برای آنها برگزار شده است.
وی افزود: بعد از پایلوت کار بسیار جدی و مهم در معاونت آموزشی، عملیاتی کردن این پروژه می باشدکه امیدوار هستیم واحدهای مجری ما را در برطرف کردن نواقص احتمالی یاری رسانند.
این مسئول تصریح کرد: این کتاب برای کشور ایران و کشورهای مسلمان برنامه ریزی شده و سطح کیفی آن بسیار بالا است.
پیلهچی اضافه کرد: در خود جهاد دانشگاهی کشور سالانه ۲۵۰ هزار فراگیر وجود دارد که این کتاب درمیان آنها تدریس خواهد شد. علاوه بر آن رایزنی هایی برای صدور این محصول به تعدادی از کشورهای منطقه نیز صورت گرفته و تاکنون نظرات مساعدی دریافت کردهایم.
این مسئول ادامه داد: سیاستهای آموزشی جهاددانشگاهی استفاده از منابع آموزشی سالمبا هدف کاهش آسیبهای فرهنگی منابع آموزشی زبان انگلیسی در عرصه ملی است.
وی بیان کرد: سبک نگارش این کتاب به صورت تعاملی و کنشو واکنش در نظر گرفته شده و براساس مهارتهای روز نوشته شده است.
پیله چی در پایان با اعلام اینکه رونمایی اصلی کتاب بعد از اتمام هر ۱۶ جلد انجام خواهد شد، گفت: امیدواریم با همتی که در پنج سال گذشته بر این امر مهم گماشته شده، این پروژه جزء فعالیتهای ماندگار جهاددانشگاهی در کشور قرار گیرد.