بهمن طاهرخانی رئیس مجمع نمایندگان استان به همراه داوود محمدی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس شورای اسلامی با حضور در جهاد دانشگاهی واحد قزوین از نزدیک در جریان فعالیتهای صورت گرفته در این مرکز قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین، بهمن طاهرخانی رئیس مجمع نمایندگان استان و نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی به همراه داوود محمدی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ و نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی بهمنظور آشنایی مجمع نمایندگان استان قزوین با فعالیتهای صورت گرفته در جهاد دانشگاهی واحد قزوین، در این مرکز حضور پیدا کردند.
چالاکی، جوانگرایی و خودباوری سه ضلع موفقیت جهاد دانشگاهی قزوین
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: چالاکی، جوان بودن، خودباوری و اعتمادبهنفس سه ضلع موفقیت در جهاد دانشگاهی استان قزوین است که میتواند برای دیگر بخشها نیز مورد توجه قرار گیرد.
بهمن طاهرخانی رئیس مجمع نمایندگان استان و نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی به همراه داوود محمدی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ و نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی بهمنظور آشنایی مجمع نمایندگان استان قزوین با فعالیتهای صورت گرفته در جهاددانشگاهی واحد قزوین، در این مرکز حضور پیدا کردند.
داوود محمدی در این نشست اظهار کرد: چالاکی، جوان بودن، خودباوری و اعتمادبهنفس سه ضلع موفقیت در جهاد دانشگاهی استان قزوین است که میتواند برای دیگر بخشها نیز موردتوجه قرار گیرد.
وی افزود: بهواسطه این سه ضلع موفقیت شاهد توفیقات خوبی در عرصههای ملی و استانی از سوی جهاد دانشگاهی استان قزوین بودهایم.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: میانگین سنی ۳۵ سال اعضای جهاد دانشگاهی استان قزوین نشان میدهد که انرژی جوانی در این مجموعه وجود دارد و آماده حرکت و برداشتن قدمهای بلند در مسیر اهداف مدنظر خود است.
این مسئول تأکید کرد: فعالیتهای این مرکز بهواسطه اهمیت آن بهگونهای است که میتوان برای آن اعتبارات ملی و استانی اخذ کرد.
محمدی ادامه داد: هرچند بودجههای کشور تعریف و اعتبارات ملی و استانی مشخصشده است اما میتوان از ردیف اعتبارات در اختیار و متفرقات برای پیشبرد اهداف جهاد دانشگاهی استان قزوین اعتباراتی را اختصاص داد.
وی با اشاره به نامه ارسالی جهاددانشگاهی به وزیر راه و شهرسازی در خصوص پروژه ساخت مجتمع تحقیقاتی و درمانی جهاد دانشگاهی استان قزوین اعلام کرد: مجمع نمایندگان استان پیگیری لازم را برای انجام این پروژه عظیم در سطح استان قزوین خواهد داشت.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی عنوان کرد: مراکز علمی کاربردی باید به سمت تربیت افراد کارآفرین سوق پیدا کنند تا فارغالتحصیلان آنها بعد از اتمام تحصیلات بلافاصله جذب بازار کار شوند.
داوود محمدی در پایان این نشست با حضور در خبرگزاری ایسنا منطقه قزوین، با خبرنگاران دیدار و گفتوگو کرد و از نزدیک در جریان فعالیتهای این خبرگزاری قرار گرفت.
برای احداث مجتمع درمانی-تحقیقاتی جهاد دانشگاهی نیازمند حمایت مسئولان هستیم
فرشاد پیلهچی رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین در این بازدید ضمن ارائه گزارش عملکرد از فعالیت جهاددانشگاهی استان در سال ۹۶ خواستار حمایت مجمع نمایندگان از فعالیتهای این واحد و گسترش دامنه خدمات ارائهشده در بخشهای مختلف این مرکز شد.
وی گفت: جهاد دانشگاهی بهعنوان یکی از معدود رویشهای اصیل انقلاب اسلامی فعالیت خود را از سال ۵۹ آغاز کرده است که با گذشت ۳۸ سال، شاهد حضور فعال این نهاد انقلابی در سراسر کشور هستیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین افزود: جهاد دانشگاهی قزوین از ۱۴ سال پیش تاکنون فعالیت خود را آغاز کرد که با میانگین ۳۵ سال سن میتوان آن را یکی از جوانترین مجموعههای جهاد دانشگاهی کشور دانست.
پیله چی با اشاره به فعالیتهای گوناگون جهاد دانشگاهی قزوین در حوزه درمان، عنوان کرد: درصدد هستیم مرکز جامع طب تسکینی، پرستاری در منزل و مرکز جامع توانبخشی را نیز به فعالیتهای جهاددانشگاهی استان اضافه کرده و طی تعامل با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در زمینه غربالگری و شیمیدرمانی سرطان سینه در میان بانوان ورود جدی داشته باشیم.
رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیتهای دو بخش پژوهش و تجاری سازی فناوی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قزوین استانی صنعتی و کشاورزی است، در این حوزه در بخش عارضهیابی صنعت و ورود شرکتها و مجموعههای صنعتی به حوزه دانشبنیان ورود پیداکردهایم.
وی یادآور شد: ما به دنبال این هستیم که مردم و مسئولین جهاددانشگاهی را بهعنوان یکنهاد خدمتگذار بشناسند ازاینرو خواهان حمایتهای جدی مسئولان استانی و نمایندگان استان قزوین از فعالیتهای این مرکز و ایجاد زمینه لازم برای گسترش آن هستیم.
پیلهچی در پایان بیان کرد: یکی از طرحهای مهم جهاد دانشگاهی احداث مجتمع بزرگ درمانی- تحقیقاتی در سطح استان است که برای پیشبرد آن نیازمند اختصاص بودجههای ملی و استانی و حمایتهای جدی مسئولان هستیم تا مرکزی در شأن استان راهاندازی شود.