مدیر مرکز تجاریسازی فنآوری و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی قزوین در کارگاه نوپای ناب از سری کارگاه های دومین پیش رویداد استارتاپی اکسیر گفت: راه پیشرفت در حوزه اسباب بازی این است که مشتری محصول تولید شده را خریداری کند ضمن اینکه در ابتدا میتوان بازخورد مخاطب را از محصول دید و ایده گرفت.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین، مدیر مرکز تجاریسازی فنآوری و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی قزوین در کارگاه آموزشی اسباب بازی که پنج شنبه ۹ آذر ماه سال جاری برگزار شد با اشاره به اهمیت بحث فرهنگی در حوزه اسباب بازی گفت: در طراحی اسباب بازی صرفاً هنری و تربیتی بودن اهمیت ندارد بلکه بایستی در نهایت به یک کسب و کار برسد.
امین خاکباز در ادامه گفت: در فضای تولید اسباب بازی همواره عدم قطعیت وجود دارد؛ برای مثال عدم قطعیت در حوزه مسائل اجتماعی و اقصادی و در این باب که آیا از اسباب بازی طراحی شده استقبال صورت میگیرد؟
این مسئول افزود: در محصولاتی که جدید است و تولید آنها قبلاً اتفاق نیفتاده عدم قطعیت بیشتر خودش را نشان میدهد.
مدیر مرکز تجاریسازی فنآوری و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی قزوین تأکید کرد: نوآوری یعنی محصول نویی را وارد بازار کردن و تا وقتی یادگیری اتفاق نیفتد نوآوری هم نخواهیم داشت؛ یکی از راههای یادگیری تعامل با مخاطب هدف است.
وی با اشاره به اهمیت بازخورد مشتری گفت: راه پیشرفت در حوزه اسباب بازی این است که مشتری محصول تولید شده را خریداری کند ضمن اینکه در ابتدا میتوان بازخورد مخاطب را از محصول دید و ایده گرفت.
خاکباز افزود: در روند مواجهه با بازخورد مخاطب جهاد دانشگاهی قزوین تلاش کرد تا «اسباب بازیهای چیدا» را به نمایشگاه اسباب بازی مرداد ۹۶ برساند و با حضور در نمایشگاه بازخوردهایی داشتیم که در تولیدات آتی قطعاً به ما کمک خواهد کرد.
وی در مورد چیدا گفت: چیدا یک سری قطعات چوبی است که با توجه به معماری فرهنگ ایرانی و اسلامی در سه نوع بستهبندی برای کودکان طراحی شده است.
خاکباز با اشاره به لزوم آزمون و خطا تصریح کرد: کیفیت را با توجه به آنچه مورد پسند مشتری است در نظر بگیریم و بدانیم نمیتوان بر اساس فرضیات عمل کرد بلکه در این راه بایستی بسازیم، بسنجیم و بیاموزیم؛ و الزاماً این طور نیست که اولین محصول بهترین محصول است.
این مسئول ادامه داد: این نکته حائز اهمیت است که چشمانداز و هدف نهایی باید ثبات داشته باشد ولی با بازخوردهای مخاطب ممکن است تغییراتی در استراتژی نیاز باشد که با این کار بهینهسازی محصول اتفاق خواهد افتاد.