استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در الویت برنامههای واحد قزوین
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین با بیان اینکه استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در الویت برنامههای این واحد قرار دارد، گفت: در گذشته این ظرفیت در استان موجود نبوده و اکنون که این ظرفیت وجود دارد باید نهایت استفاده را از آن کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، محدحسین فائزی در نخستین سمینار ناباروری قزوین با بیان اینکه استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در اولویت برنامههای این واحد قرار دارد، اظهار کرد: ورود جهاد دانشگاهی در فرآیندهای درمانی و عرضه خدمات علمی به پزشکان از جمله خدماتی است که میتواند منشا خیر برای جامعه باشد.
وی با بیان اینکه مرکز درمانی از راه دور درمان ناباروری جهاد دانشگاهی واحد قزوین با تکیه بر دانش و پزشکی از راه دور راهاندازی شده است، افزود: در کشور برای راه اندازی چنین مرکزی در حدود ۴ میلیارد تومان هزینه میشود و این در حالی است که هزینه راه اندازی این مرکز در قزوین حدود ۱۰ درصد سایر مراکز بوده است.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین خاطرنشان کرد: کیفیت خدمات درمانی ارائه شده این مرکز بالا است تعرفههای دریافتی از بیماران پایینتر از سایر مراکز میباشد.
وی ادامه داد: این مرکز در مردادماه سال جاری افتتاح شد که تاکنون ۸ زوج نتیجه مثبت دریافت کردند که این آمار به نوعی رکورد در مراکز درمانی محسوب میشود.
فائزی با اشاره به اینکه هزینه درمانی در این مرکز برای هر زوج بین ۳۰۰ هزار تا ۵ میلیون تومان میباشد، تصریح کرد: برای افزایش ارائه خدمات به بیماران با همراهی خیرین صندوق قرضالحسنه راه اندازی شده است تا زوجها به دلیل مشکلات مالی از این خدمات محروم نشوند.
وی با بیان اینکه همایش بعدی این واحد، همایش «خون بند ناف» است که با همکاری پژوهشگاه رویان در قزوین برگزار خواهد شد، تاکید کرد: ارائه خدمات علمی به متخصصان استان، توسط متخصصان جهاد دانشگاهی واحد قزوین از اهداف برگزاری برنامههای علمی در استان به شمار میرود.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین با بیان اینکه استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی از دیگر الویتهای این واحد به شمار میرود، تصریح کرد: در گذشته این ظرفیت در استان موجود نبوده و اکنون این ظرفیت در قزوین وجود دارد و در این راستا باید از تمامی ظرفیت این واحد استفاده کرد.
وی در ادامه اضافه کرد: جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین دو موضوع مهم، تمرکز بر زایمان طبیعی و سرطان را در دستور کار خود دارد و مراحل مطالعاتی این طرحها آغاز شده است.
فائزی در پایان با تاکید بر اثرات منفی سزارین در سلامت مادران گفت: طبق آمارها در قزوین اکثر زایمانها به روش سزارین انجام میشوند که این روش باعث محدود شدن فرزندان یک مادر به یک یا دو فرزند شده است و در این راستا تاثیر جدی بر افزایش جمعیت خواهد داشت