فتانه چگینی، پژوهشگر جهاددانشگاهی استان قزوین بهعنوان پژوهشگر برتر استان مورد تقدیر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، همایش تجلیل از پژوهشگران برتر استان قزوین صبح امروز با حضور استاندارد و مسئولین استانی در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی استان قزوین برگزار شد که طی آن فتانه چگینی پژوهشگر جهاددانشگاهی استان قزوین به عنوان پژوهشگر برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
عباسعلی درافشانی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قزوین در این مراسم به تشریح برنامههای هفته پژوهش استان پرداخت و گفت: سالجاری هفته پژوهش با شعار”پژوهش و فناوری پیشران اقتصاد دانشبنیان” با برگزاری برنامههای مختلفی شامل برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و رونمایی از دستاوردهای جدید، تشکیل ستاد برنامهریزی هفته پژوهش و فناوری و برگزاری جلسههای ستاد، تشکیل کمیته اطلاعرسانی و تبلیغات هفته پژوهش و فناوری و برنامهریزی برای انجام تبلیغات محیطی و رسانهای، تشکیل کمیته اجرائی و نمایشگاه و فراهم کردن شرایط برگزاری نمایشگاه دستاوردها همراه بود.
وی افزود: برگزاری مسابقات دانشجویی و خلاقیت در زمینه شبیهسازی پل ماکارونی، فراهم کردن شرایط حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزاری نشستهای تخصصی و هماندیشی از جمله برنامههای دیگر هفته پژوهش بود.
درافشانی تصریح کرد: در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان از ۲۷ پژوهشگر برتر استان، ۵ واحد فناوری و یک دستگاه اجرایی استان که بیشترین هزینه را صرف تحقیق و پژوهش کرده است تقدیر به عمل آمد.
پژوهش مهمترین اصل پیشرفت کشور است
در ادامه این مراسم سید ابوالحسن نائینی، رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) گفت: در حال حاضر پژوهش مهمترین رکن و اساس پیشرفت کشورها محسوب میشود و کشورها نگاه ویژهای به این امر دارند.
وی افزود: پژوهش نقش عمدهای در پیشرفت کشور دارد٬ مهمترین رسالت هفته پژوهش نیز ایجاد تفکر در همه اذهان به ویژه پژوهشگران و دانشجویان است.
نائینی تصریح کرد: امروزه معیار سنجش کشورها٬ میزان توانایی علمی و فناوری است و اگر کشوری بدون تحقیق و پژوهش حرکت کند٬ پویایی لازم را نخواهد داشت همچنین پژوهشهای بنیادی محلی برای حل مشکلات جهانی است به طوری که آثار آن در روند تحولات جامعه به خوبی مشخص است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور باید آموزشها را به صورت تقاضا محور به سمت پژوهش سوق داد به طوری که پژوهشهای صورت گرفته براساس نیاز جامعه باشد که لازمه این امر پیوند صنعت و تولید با دانشگاهها است.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) اضافه کرد: یکی از لوازم اقتصاد مقاومتی علم و استفاده صحیح از فناوری است، بنابراین برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید علوم و دانش را کاربردی کنیم