مراسم افتتاح خبرگزاری منطقه ای ایسنا برگزار شد

0

خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در استان قزوین طی مراسمی به منطقه خبری ارتقاء یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، در مراسم افتتاحیه خبرگزاری منطقه ای ایسنا که صبح امروز با حضور سعید پورعلی مدیرعامل خبرگزاری ایسنا وتعدادی از مدیران کل و اصحاب رسانه استان قزوین در مجتمع ارشاد برگزارشد،ابتدا فائزی سرپرست جهاددانشگاهی استان ضمن خوش آمدگویی و تبریک ایام ولادت امیرالمؤمنین علی (ع) به حاضران ، یکی از رسالت‌های اصلی خبرگزاری ایسنا از بدو تاسیس تاکنون را  تلاش در جهت ایفای نقش بیشتر دانشگاهیان در توسعه فضای رسانه‌ای کشور دانست.

در ادامه موسوی رئیس خانه مطبوعات استان ، ضمن تبریک منطقه ای شدن خبرگزاری ایسنا ، خاطر نشان کرد خبرگزاری ها باید نه بعنوان رغیب بلکه  همواره درکنارهم  به ایفای وظایف خطیر تولید خبر بپردازند .

محمد حسین شفیعیها مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی نیز در این مراسم گفت : با توجه به فضای رسانه ای موجود در استان ، خبرگزاری  ایسنا این ظرفیت  را دارد که به عنوان یکی از خبرگزاری های مهم و مؤثر در کشور، بتواند در استان قزوین جایگاه ویزه ای داشته باشد.

وی افزود: استان قزوین در حوزه رسانه‌های مجازی و مکتوب جایگاه خوبی دارد و با منطقه‌ای شدن خبرگزاری ایسنا انتظار می‌رود که اطلاع رسانی در فضای مجازی به شکل جامع‌تر و با حضور جد ی‌تر صورت گیرد.

همچنین پورعلی  مدیر عامل خبرگزاری ایسنا در سخنانی اظهار داشت: خبرگزاری ایسنا وابسته به منابع قدرت و ثروت نیست بلکه با وابستگی به اعتماد مخاطبین به تولید و توزیع معرفت و آگاهی می‌پردازد.

وی افزود: خبرگزاری ایسنا به عنوان اولین رسانه کشور با مدیریت و ذهنیت دانشجو ایرانی آغاز به کار کرده است و در جهت چشم انداز و آرمان‌های اهداف نظام فعالیت می‌کند که در این میان مسئولین نیز باید حمایت کنند.

مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: نظام رسانه‌ای کشور باید تیم مذاکره کننده را حمایت کند و قانون گرایی و احترام به قانون را ترویج کنند همچنین قدرت تحمل و نقد را در جامعه افزایش دهند و نظرات متنوع را در عین خویشتن داری منعکس نمایند.

وی خاطرنشان کرد: افتتاحیه منطقه خبری ایسنا منطقه قزوین یکی از ظرفیت‌های رسانه‌ای کشور است که با حضور جدی و به صورت مستقیم و در کمال دقت و صحت اخبار استان را در عرصه ملی و بین المللی مخابره کند.

پورعلی با بیان اینکه فعالیت این خبرگزاری براساس خط و مشی خبری خبرگزاری دانشجویان ایران موجب توسعه فضای رسانه‌ای استان و جریان انقلابی و دانشگاهی شود، اضافه کرد: مسئولین استانی با حمایت از منطقه خبری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در استان قزوین، این خبرگزاری را به جایگاه مناسب منطقه‌ای برسانند و با ایجاد رقابت در استان زمینه رشد و تعالی این خبرگزاری را ایجاد کنند.

مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه خبرگزاری ایسنا نباید سرعت مخابره در اخبار را فدای دقت و صحت خبرکند، یادآور شد: این خبرگزاری باید در فضای رقابتی سالم با دیگر رسانه‌های استان در زمینه پوشش تحولات دانشگاه‌ها، ‌اخبار انجمن‌های علمی و پایان نامه‌های دانشجویی، ‎اخبار فرهنگی و اقتصادی استان فعالیت کند.

وی با اشاره به آغاز فعالیت خبرگزاری ایسنا در کشور گفت: امروز ۱۵ سال از فعالیت خبرگزاری ایسنا در کشور می‌گذرد و این خبرگزاری در مخابره اخبار صحیح به خوبی عمل کرده است و این در حالی است که در زمان افتتاح خبرگزاری (ایسنا) کسی باور نداشت که ایسنا بتواند ادامه مسیر بدهد.

پورعلی تصریح کرد: ‌ این خبرگزاری با داشتن نیروهای جوان و دانشجویان بدون سابقه کار خبر حرفه‌ای، فعالیت خود را در‌‌ همان مقطع با تحلیلی درست از خلاء‌های موجود در فضای رسانه‌ای کشور آغاز نمود در حالی که آن زمان انحصار خبری در کشور وجود داشت و تنها خبرگزاری موجود ایرنا بود.

وی اظهار کرد: ایجاد تحولات و گسترش تکنولوژی و فناوری نوین در کشور به گونه‌ای بود که انتشار خبر توسط یک خبرگزاری جوابگوی نیازهای کشور نبود و خبرگزاری ایسنا در این میان توانست گامی بزرگ در عرصه اطلاع‌رسانی دقیق و صحیح بردارد.

مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) تاکید کرد: ‌ رسانه‌ها در مخابره اطلاعات و اخبار صحیح در عرصه ملی و بین المللی بسیار تاثیر گذارهستند و در این دوره که روایت‌های ناصحیح مبتنی بر اسلام هراسی، شیعه هراسی و ایران هراسی فضا را پر کرده است، خبرگزاری‌ها باید از بیشترین توان خود در مخابره اخبار صحیح و دقیق در راستای پیشرفت کشور تلاش کنند.

وی ادامه داد: ‌ امروزه هر کاربر یک رسانه است به طوری که هر فردی می‌تواند خبر را بدون نام و منبع خاصی مخابره کند که این امر اهمیت خبرگزاری‌ها را در راستای انتشار اخبار صحیح و دقیق  نمایان می‌سازد.

پورعلی تصریح کرد: ‌ امروزه خبرگزاری‌های این امکان را دارند که از مشارکت و همراهی مخاطبین به صورت داوطلبانه استفاده کنند و از سوژه مخاطبین به منظور افزایش کمیت تولید اخبار استفاده کنند.

وی با اشاره به بیشینه تمدنی ایران یادآور شد: ‌ در بعضی مواقع رسانه‌ها سعی می‌کنند تصویری از کشور بسازند که با واقعیت متفاوت است کشوری که مهد تمدن و قرهنگ است را نباید با تعابیری ناپسند معرفی کرد ما می‌توانیم با استفاده از اخبار خوب و مفید و اثر بخش کشور را به درستی معرفی کنیم.

در پایان از سردبیر خبرگزاری ایکنا ، ایسنا و همچنین چند نفر از خبرنگاران تقدیر به عمل آمد

DSC00801 1DSC00819

1 (2) 1 (17) 1 (31)DSC00838

پاسخ دهید

*