آموزش یکی از مؤثرترین عوامل در تغییر رفتار و روز آمد کردن مهارت، توسعه تخصص، بینش و نگرش سرمایههای انسانی است. در بسیاری از کشورهای پیشرفته میزان مهارت و دانش به روز شهروندان آن، نقطه قوت آنها محسوب می شود. از این رو هزینههای مصروفه در حوزه آموزش همواره به عنوان یک سرمایه گذاری مفید و مؤثر تلقی می گردد. علاوه بر آموزش های عالی مقطعدار که از طریق دانشگاه ها و مراکز رسمی دولتی و یا غیردولتی ارائه می گردد، آموزش های کوتاه مدت بدو خدمت و یا حین خدمت که منجر به کسب دانش، مهارت و افزایش کارایی در افراد می شود، نقش بسزایی در توسعه کمی و کیفی تولید و موفقیت سازمانی و تشکیلاتی خواهد داشت.
لذا شناسایی جوامع هدف، تعریف دورههای آموزشی کاربردی و اشتغالمحور، تدوین برنامهها و دوره های آموزشی مطلوب، استفاده از اساتید متخصص و مجرب می تواند از نقطه نظر کارایی و اشتغالزایی، دوره های آموزشی کوتاه مدت را همسو با دوره های بلندمدت سودمندتر نماید.
آموزشهای جهاددانشگاهی با هدف توسعه منابعانسانی و متناسبسازی قابلیتهای تخصصی افراد با نیازهای تخصصیکشور بنیان نهاده شده تا در سایه آن کارآییهای لازم برای پذیرش و ایفای موثر وظایف اجتماعی و شغلی کسب گردد. محورها و زمینههای اصلی آموزش در جهاددانشگاهی عبارتند از :
موسسه آموزش عالی(مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی)
موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی (کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی)
مرکز آموزشهای تخصصی و تخصصی پیشرفته، آموزشهای عمومی- مهارتی (فراگیران آزاد و فراگیران دستگاههای اجرایی)
در این راستا جهاددانشگاهی در معاونت آموزشی خود در دو حوزه اصلی آموزش های تخصصی کوتاه مدت و آموزشهای بلند مدت به منظور ادغام توانایی ها و مهارتهای نظری و فنی افراد جامعه فعالیت نمود و بعنوان پلی میان دانشگاه و بخش صنعتی و خدماتی کشور به ارائه خدمت همت گمارد.
معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان قزوین در سال ۱۳۸۴ فعالیت آموزشی خود را با سه گروه آموزشی زبان های خارجه، فنی و مهندسی، آموزش های سازمانی و ضمن خدمت آغاز نمود، پس از گذشت مدت زمانی از فعالیت این معاونت با توجه به محور قرار گرفتن کیفیت در دوره های آموزشی، استقبال خوبی از جانب عموم مردم، ادارات و سازمان ها از این دوره های آموزشی صورت گرفت در همین راستا این معاونت در پاسخ به این اعتماد تصمیم بر آن گرفت تا اقدام به گسترش فعالیت های خود نماید. از همین روی با کسب تجربیات گذشته در سال ۱۳۹۱ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد قزوین فعالیت خویش را آغاز کرد. همچنین مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت در سال ۱۳۹۳ با رویکردی نوین اقدام به توسعه فعالیت های خود نمود. لازم به ذکر که همواره هدف بر این بوده است تا بتوان با بهرهگیری از این امکانات و توانمندی ها، گامی بزرگ در گسترش علم و دانش در سطح شهر و استان برداشت تا جهاددانشگاهی استان قزوین به تنها قطب آموزشی استان و منطقه تبدیل گردد.
مرکز آموزش های بلند مدت جهاد دانشگاهی استان قزوین:
مرکز علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین:
آدرس: نوروزیان- بلوار پرستار- شماره ۴۹
شماره تماس: ۲-۳۳۶۶۰۶۶۰-۰۲۸
مراکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت :
در زمینه آموزشهای تخصصی و کوتاه مدت، جهاددانشگاهی دارای ۱۵۰ مرکز در سراسر ایران است.
مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت سازمان جهاددانشگاهی قزوین دارای دو مرکز آموزش تخصصی در قزوین می باشد که سالیانه بیش از ۱۰۰۰۰ هزار نفر از دورههای آموزشی این مراکز استفاده میکنند.
مرکز شماره ۱:
آدرس: قزوین، خیابان طالقانی، سه راه خیام، جنب پاساژ علوی، مرکز شماره یک آموزش های تخصصی جهاد دانشگاهی قزوین.
تلفن: ۹-۳۳۲۳۶۷۹۷-۰۲۸
تفاهم نامه همکاری و آموزشی
۱- اتاق اصناف ایران
۲- اصناف و بازرگانان
۳- ایز ایران
۴- بسیج اساتید کشور
۵- بسیج کار آفرینی
۶- بنیاد شهید و امور ایثارگران
۷- پست
۸- خانه کارگر
۹- دانشگاه آزاد اسلامی
۱۰- سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
۱۱- سازمان ملی استاندارد
۱۲- سازمان همیاری شهرداریهای قزوین
۱۳- شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
۱۴- صدا و سیما
۱۵- صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران
۱۶- فنی و حرفه ای
۱۷- کمیته امداد امام خمینی (ره)
۱۸- ناجا
۱۹- هلال احمر
۲۰- وزارت دادگستری
۲۱- وزارت علوم، تحقیات و فناوری
۲۲- موسسه فرهنگی شهید آوینی
۲۳- انجمن حسابدارن استان قزوین
۲۴- مجتمع دندان پزشکی نیایش
۲۵- کانون تبلیغاتی زرشید
۲۶- موسسه خیریه محبان نبی
۲۷- مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی
۲۸- دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی
۲۹- سپاه پاسداران
ورود به سایت معاونت آموزشی
www.jedu.ir