معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور گفت: اردوگاه جهادی قزوین اقدام بینظیری است که باید متناسب با نیاز دانشجویان در کشور به یک قطب تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، مهدی فیض در حاشیهی بازدید از اردوگاه جهادی شهدای علم و فناوری استان قزوین ، هدف خود را از این بازدید آشنایی با ظرفیت اردوگاه اعلام کرد.
وی یکی از اهداف برنامه پنجم را تبدیل این معاونت به قطب فرهنگی برشمرد و افزود: در تلاش هستیم تا در معاونتهای فرهنگی جهاددانشگاهی در سراسر کشور برای هر شهر یک قطب فرهنگی تعریف کنیم و در حال حاضر در مرحله شناسایی قطبها قرار داریم.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور ادامه داد: در استان قزوین تلاش میکنیم تا فضای اردوگاه جهادی شهدای علم و فناوری قزوین متناسب با نیاز دانشجویان به یک قطب فرهنگی تبدیل شود.
وی توضیح داد: در جهاددانشگاهی اردوگاههایی در زمینه پژوهشی و فرهنگی احداث شده بود ولی در بخش فرهنگی چنین کاری صورت نگرفته است که در این میان اردوگاه جهادی قزوین اقدام بینظیری است و امیدورایم تعامل به گونهای باشد تا از این ظرفیت برای آموزشهای فرهنگی و ارتقا فرهنگی دانشجویان استفاده کنیم.
فیض یادآور شد: زمانی که یک مرکز فرهنگی راه اندازی میشود به مدت دو سال از آن مجموعه حمایت مالی صورت میگیرد تا بعد از آن با معرفی خود بتواند درآمدزایی داشته باشد.
وی اضافه کرد: اردوگاه جهادی شهدای علم و فناوری، مرکز فرهنگی نوع “ب” محسوب میشود و در تلاش هستیم فعالیت این اردوگاه را به استانداردها نزدیک کنیم.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور تاکید کرد: نگاه به جهاد نباید فقط نظامی باشد چراکه مفهوم جهاد این است که هر گونه تلاش با سخت کوشی انجام شده و با توطئه دشمن تقابل داشته باشد.
وی گفت: جهاد موضوعات مختلفی از قبیل محرومیت زدایی، علم و سازندگی را دربرمیگیرد و این فضاسازی باید به گونهای باشد تا تمامی مفاهیم جهاد رابرای دانشجویان تداعی کند.
فیض تشریح کرد: فعالیت جهادی نیازمند حضور در جنگ رسمی نیست و باید تلاش کرد تا زندگی را به سمت زندگی جهادی هدایت کرد و این بدان مفهوم نیست که کار جهادی فقط باید در مجموعه جهاددانشگاهی صورت گیرد بلکه فردی میتواند در یک شرکت خصوصی به یافته علمی دست یابد و با رشد علمی کشور، دشمن را به ستوه درآورد.