فرشاد پیلهچی رئیس جهاد دانشگاهی قزوین با علیرضا وارثی مدیرکل بهزیستی استان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین، فرشاد پیلهچی رئیس جهاد دانشگاهی قزوین با علیرضا وارثی مدیرکل بهزیستی استان دیدار و در باره زمینههای مشترک همکاری و تعامل میان سازمان بهزیستی و جهاد دانشگاهی گفتوگو کرد.
در این دیدار که جمعی از معاونین و مدیران هر دو دستگاه نیز حضور داشتند، رئیس جهاد دانشگاهی به معرفی این نهاد پرداخت و گفت: ما در جهاد دانشگاهی از بودجه جاری بهرهای نداریم و تنها از بخش بودجه عمرانی ممکن است تخصیص داشته باشیم، لذا جهاد دانشگاهی یک اقتصاد خودکفایی دارد و تمامی پرسنل و نیروهای مجموعه برای پویایی این نهاد و انجام کارها نهایت تلاش خود را انجام میدهند.
پیلهچی زمینههای همکاری میان جهاد دانشگاهی و بهزیستی را گسترده و وسیع خواند و تأکید کرد: بهترین راه برای رسیدن به یک همکاری مشترک و تفاهم عملیاتی میان جهاد دانشگاهی و بهزیستی این است که مدیران هریک از حوزهها از هر دو دستگاه به صورت تخصصی با یکدیگر جلساتی داشته باشند و زمینههای همکاری را احصاء کنند و مطمئنیم همکاری جهاد دانشگاهی با بهزیستی استان سازنده خواهد بود.
وی در پایان با اشاره به ابلاغیه ریاست محترم جمهوری مبنی بر واگذاری مراکز و موسسات آموزش علمی کاربردی دولتی به بخش خصوصی، اعلام آمادگی کرد تا با توجه به مأموریتهای مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، ظرفیتها و کدرشتههای مرکز علمیکاربردی بهزیستی به مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین واگذار شود.
علیرضا وارثی مدیرکل بهزیستی استان قزوین نیز ضمن معرفی زمینههای کاری و حوزههای گوناگون بهزیستی اظهار کرد: زمینههای فراوانی برای همکاری مشترک میان سازمان بهزیستی و جهاد دانشگاهی به ویژه در حوزههای آموزش و علمی کاربردی، پژوهش، درمان و فرهنگی وجود دارد و با توجه به مأموریتهای هر دو دستگاه امیدواریم همکاری مشترک هر دو دستگاه ثمرات خوبی را در پی داشته باشد.
وی عنوان کرد: من از قدیم جهاد دانشگاهی را میشناسم و مدتی در این مجموعه مشغول به فعالیت بودم، جهاد دانشگاهی ظرفیتهای مطلوبی به ویژه در حوزههای آموزشی دارد و میتوان از آنها بهره برد.
وارثی اظهار کرد: بهزیستی یک دستگاه خدمت رسان به طیف عظیمی از جامعه است که باید نگاه ویژهای به معیشت، درمان و توانمندسازی آنها کرد و بخشهای مختلف این اداره کل نیز همواره در مسیر خدمترسانی به همین اقشار تلاش کردند با کمترین امکانات بهترین بهرهوری را داشته باشند.