مدیر امور اداری جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: نمایشگاه الکامپ فرصتی است تا بتوانیم دستاوردهای جهاد دانشگاهی را در در دولت الکترونیک کاربردی نماییم.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، سعید تاسا در این رابطه اظهار داشت: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی در دو حوزه پزشکی و معماری فعالیتهای خود را آغاز کرده است که در سال ۹۲ نخستین مرکز درمان از راه دور ناباروری که تلفیقی از پزشکی و فناوری اطلاعات است، از جمله این نوع فعالیتها محسوب می شود.
وی ادامه داد: این تجربه موفق حاصل پژوهش های گروه پژوهشی هوش صنعتی جهاد دانشگاهی و مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی است.
مدیر امور اداری جهاد دانشگاهی استان قزوین حضور در نمایشگاه الکامپ استان را فرصتی برشمرد تا بتوان این دستاوردهای موفق را در سایر حوزههای پزشکی، صنعت، خدمات رسانی در دولت الکترونیک کاربردی کرد.
تاسا سایر دستاوردهای پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد قزوین را سیستمهای هوشمندسازی سنسور فضای گاز آنالوگ، سیستم هوشمند مدیریت و کنترل تردد در پارکینگها، سامانه پزشکی از راه دور، سیستم ویدئو کنفرانس اشراق و سامانه مدیریت تاکسی برشمرد.
در این نمایشگاه آخرین دستاوردها در زمینههای سخت افزار، نرم افزار، مشاوره، آموزش، امنیت اطلاعات، اینترنت، اتوماسیون اداری، دوربینهای مدار بسته، تجارت الکترونیکی، رسانههای دیجیتال، محتوای الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی، بیمه الکترونیکی، تجهیزات مخابراتی و تلفن همراه ارائه می شود.
شایان ذکر است در این نمایشگاه ۵۵ شرکت خصوصی در فضایی به مساحت هزار و ۵۰۰ مترمربع آخرین دستاوردهای خود را از ۲۹ اردیبهشت ماه به مدت ۵ روز در معرض نمایش قرار خواهند داد .
همچنین دستاوردهای برگزاری دورههای پیشین نمایشگاه را می توان، بروز ظرفیت موجود در بخش خصوصی در ارائه خدمات به صورت الکترونیکی برشمرد.