استاندارقزوین در دیدار مدیران و کارکنان جهاددانشگاهی استان: جهاددانشگاهی الگوی مدیریت جهادی را ارائه دهد

0

استاندارقزوین تاکید کرد: جهاددانشگاهی قزوین با توجه به شاخصه‌های مدیریت جهادی، الگوی مناسبی را ارائه دهد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، مرتضی روزبه استاندارقزوین عصر دیروز ۱۹ مرداد ماه در دیدار مدیران و کارکنان جهاددانشگاهی استان قزوین اظهار داشت : جهاد باید روحیه جهادی خود را حفظ کند و برای سایر دستگاه‌های اجرایی به عنوان یک الگو مطرح شود.

وی افزود: به لحاظ آموزه های دینی نیز با مفهوم جهاد آشنایی داریم و برای ما دارای ارزش و اهمیت می باشد.

استاندار افزود: بخصوص امسال که توسط مقام معظم رهبری سال مدیریت جهادی نامیده شده است باید جهاد دانشگاهی نیز در انجام بسیاری از موارد پیشرو باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه مفهوم و فرهنگ سازی نیز با کرسی های آزاد اندیشی و مناظره های علمی بایستی تلاش کنید مدیریت جهادی را به بحث گذاشته و بعد به یک شاخص برسید و در نتیجه فرصتی را تبیین کنید که علمی باشد.

استاندار تاکید کرد: با توجه به نامگذاری جهادی که این مرکز دارد بایستی هر روز بهتر و پیشرفته تر از روز گذشته باشد و این امر بدون تلاش میسر نخواهد شد زیرا زمان در گذر است و نباید فرصت ها را از دست بدهید.

وی در ادامه افزود: اوایل تاسیس جهاد سازندگی شعار این بود که “کار به حد توان و حقوق به قدر نیاز” الان نیز بایستی همان شعار مطرح باشد زیرا روحیه‌ی جهادی این است.

استاندارقزوین تاکید کرد: توسط جهاددانشگاهی بایستی یک تعریف عملی از مدیریت جهادی با استفاده از صاحب نظران علم مدیریت ارائه شود، برای مثال سبک و سیره‎ی زندگی شهید رجایی را می‌توان نوعی از الگوی مدیریت جهادی به جامعه و مدیران معرفی کرد چراکه قزوین زادگاه شهیدرجایی است و تاکنون برای معرفی شخصیت وی کار مهمی در استان انجام نشده است.

استاندارقزوین اضافه کرد: نظام اجرایی با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و جهاددانشگاهی باید به عنوان یک نهاد جهادگر و چابک مطرح شود که خروجی مطلوبی داشته باشد.

وی تاکید کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند همانند گذشته به مسائلی بپردازد که گریبان‌گیر جامعه است و در بخش معماری در طراحی نمای داخلی ساختمان به نکات دقیق و توصیه های دین مبین اسلامی در عرصه معماری توجه ویژه داشته باشد و الگوهای جدیدی را به جامعه معرفی کند.

استاندارقزوین در پایان یادآور شد: برای ایجاد زیرساخت‌ها باید به فرهنگ توجه کرد و امروزه بسیاری از مسائل نیاز به آموزش دارد و قبل از ورود هر شخص به یک شغل باید یک دوره آموزشی را طی کند.

محمدحسین فائزی سرپرست جهادانشگاهی استان قزوین نیز در این جلسه اظهار کرد: خاص، گزین و برتر بودن از ویژگی‌های پروژه‌های جهاددانشگاهی است و در این نهاد تجاری سازی دانش در صدر توجهات قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی با بخش خصوصی رقابت نمی کند و به همین جهت شاهد دستاوردهای خوبی در استان قزوین هستیم

در این دیدار همچنین متخصص زنان و زایمان مرکز پزشکی از راه دور درمان ناباروری جهاددانشگاهی قزوین اعلام کرد: درحدود ۷۵ هزار زوج در استان قزوین وجود دارد که پیش بینی می شود حدود ۱۰ هزار زوج از آنها نازا باشند.

معصومه انبارلویی اعلام کرد: با توجه به ابلاغ سیاست افزایش جمعیت و تاکید بند سوم این سیاست بر درمان زوجهای نابارور، جهاددانشگاهی تمام تلاش خود را برای درمان این زوج‌ها به کار گرفته است.

وی افزود: برای تاسیس یک مرکز درمانی بیش از  ۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که قزوین با هزینه پایین تر از این میزان نخستین مرکز درمان از راه دور درمان ناباروری کشور را راه اندازی کرد.

همچنین مدیر دفتر جهاددانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این دیدار گفت: در استان قزوین سرطان شیوع بیشتری پیدا کرده است و نیازمند راه اندازی یک مرکز ویژه و منسجم برای درمان سرطان در استان هستیم.

زهرا فراهانی نیک ابراز داشت : میزان سرطان رو به افزایش است و از دو سال گذشته سونامی سرطان به راه افتاده است.

وی ادامه داد: سرطان سینه بیشترین شیوع را در بین خانم‌ها دارد و با راه اندازی کلینیک سرطان در بیمارستان ولایت  بیماران بسیاری با سرطان‌های سینه، روده بزرگ و معده به این مرکز مراجعه می‌کنند.

مدیر دفتر جهاددانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین توضیح داد: فردی که برای درمان سرطان مراجعه می‌کند بزرگترین مشکل را برای رفتن به مراکز درمانی دارد چراکه مرکز منسجم درمان سرطان در قزوین وجود ندارد و بیماران بین چندین مرکز در رفت و آمد هستند.

در ادامه مدیر مرکز هنر و معماری جهاددانشگاهی استان قزوین گفت: برنامه‌های این مرکز مبتنی بر بیانات مقام معظم رهبری با محور اصلاح سبک زندگی مردم است که در این موضوع، طراحی مسکن براساس الگوی معماری ایرانی- اسلامی اولویت نخست برنامه های ماست، چراکه ارتباط بیشتری با زندگی مردم دارد.

فتانه چگینی تصریح کرد: پروژه‌های انجام شده در مرکز هنر و معماری جهاددانشگاهی پژوهش محور و کاربردی است.

وی ضمن تشریح پروژه دهکده مقاومت، آن را  مرکزی تفریحی با هدف آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار و مقاومت دانست که علاوه بر اینکه نوعی سرگرمی محسوب می‌شود حال و هوای دفاع مقدس را تداعی می‌کند.

6152 6153 6157 6150 6151

پاسخ دهید

*