سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گفت: تقویت مهارتآموزی و کارآفرینی از اهداف مهم مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین ، محمود همتی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی از مدتزمانی که راهاندازی شد در آموزش مهارت پیشقدم بوده و متناسب با جایگاه جهاد دانشگاهی اقدامات مؤثری را انجام داده است.
وی افزود: آموزش مهارت و کارآفرینی سرلوحهی فعالیتهای مرکز است و بیشتر فعالیتها در حوزه نیازهای شغلی و آموزشی در این مرکز برنامهٰیزی و اجرا میشود و با توجه به آن به دانشجویان آموزش داده میشود.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: تقویت مهارتآموزی با نگاه ویژه به دروس عملی و ایجاد محلهای شغلی در دانشگاه پیگیری میشود و در حوزه کارآفرینی نیز تربیت و تقویت روحیهی کارآفرینی از طریق ایجاد کارگاههای آموزش، کارآفرینی و ایجاد نگاه کار آفرینانه و ایجاد شغل دنبال میشود.
همتی اضافه کرد: یکی از اقداماتی که مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی انجام داده راهاندازی کارگاه تولیدی باهدف ایجاد شغل و تجربهی کارآفرینی بود که برای دانشجویان و اساتید این فرصت را به وجود آورد تا بتوانند در این حوزه کسب تجربه کنند.
وی اعلام کرد: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در حوزه معماری داخلی، آموزش تخصص ویژهای را در پیشگرفته است و بهعنوان تنها مرکز آموزشی در استان به آموزش این رشته بهصورت آکادمیک میپردازد.
همتی اضافه کرد: دانشجویان متقاضی در این رشته علاوه بر کسب مدرک دانشگاهی، مهارتهای مختلفی را نیز در حوزه طراحی دکوراسیون داخلی در دورههای کارورزی به دست خواهند آورد.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاه تأکید کرد: نقصی که امروز در دانشگاهها وجود دارد عدم توجه به دروس عملی و واحدهای شغلی است که این مرکز با اهمیت به دروس عملی و شغلی فاصله بین صنعت و دانشگاه را پرکرده و این امر موجب اثرگذاری در جامعه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه استفاده از اساتید خبره و تمرکز اصلی بر دروس عملی ازجمله مزیتهای مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی است گفت: تمرکز بر دروس علمی موجب میشود تا خروجی ملموسی برای دانشجو ایجاد شود و بتواند دستاوردهای قابل قبولی داشته باشد.
سرپر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان ازجمله برنامههای دیگر این مرکز است که بسیاری از این دستاوردها قابلیت تجاریسازی و افزایش تولید و درنهایت اشتغال خواهد داشت.
همتی گفت: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در بخشهای مختلف به حمایت از دانشجویان میپردازد، همچنین برنامهریزیشده تا در معماری داخلی حمایتهایی صورت گیرد تا دانشجو پس از کسب مدرک بتواند از حمایتهای سازمانهایی مانند صندوق کارآفرینی امید، بسیج سازندگی و دیگر نهادهای حمایت کنند جهت دریافت تسهیلات بهرهمند شود.
سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اعلام کرد: این مرکز در مقطع کاردانی دارای ۱۱ رشته ازجمله طراحی لباس، دوخت و تکنولوژی لباس ، گرافیک، عکاسی، معماری شهری، عمران، کامپیوتر، اینترنت و شبکههای کامپیوتری و معماری داخلی است و در مقطع کارشناسی نیز رشتههای طراحی لباس، گرافیک و تصویرسازی و مهندسی معماری بافتها برگزار میگردد.
وی خاطرنشان کرد: در راستای حفظ رسالت فرهنگی جهاد دانشگاهی در این مرکز رشتههای مدیریت امور فرهنگی و تربیتمعلم قرآن کریم نیز وجود دارد.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در پایان گفت: متقاضیان برای ثبتنام بدون کنکور در مقاطع کاردانی و کارشناسی میتوانند به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.