مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد قزوین: ضرورت ارتباط جهاددانشگاهی با اساتید و مؤلفان

0

دیر گروه معماری دانشگاه آزاد قزوین با بیان اینکه ارتباط مجموعه جهاددانشگاهی با اساتید و مؤلفان لازم است، گفت: تألیف‌کنندگان کتب دانشگاهی همواره دغدغه ناشر خوب را دارند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدقزوین، نشست دوم از سلسله نشست‌های معرفی، نقد و رونمایی کتب انتشارات جهاد دانشگاهی با رونمایی از از کتاب “زبان الگو، سرمشق طراحی” عصر روز گذشته در سالن اجتماعات دانشکده معماری دانشگاه بین‌الملل امام خمینی(ره) برگزار شد.

علی‌اکبری، مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی(ره) قزوین در این نشست با بیان اینکه تألیف این کتاب توسط یکی از اساتید هیأت علمی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) صورت گرفته است، اظهار کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی به عنوان ناشر کتاب زبان الگو، سرمشق طراحی در تلاش است که کتاب‌های تخصصی و دانشگاهی در رشته‌های مختلف را منتشر کند.

وی افزود: کتاب “زبان الگو، سرمشق طراحی”  تجربه اول در این زمینه است که یک نظریه بین‌المللی در بستر یک روستای بومی و سنتی ایران مورد خوانش قرار گرفته است.

مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی(ره) قزوین خاطرنشان کرد: این نظریه در دانشگاه‌های مختلف جهان مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد اما برای نخستین بار در ایران یک پژوهشگر به عنوان مؤلف کتاب زبان الگو، سرمشق طراحی این نظریه را در کشور خود تجربه می‌کند.

وی ادامه داد: امیدواریم این کتاب بیشتر دیده شود البته شاید در آینده نقدهای بیشتری به این مجموعه شود اما این کتاب می‌تواند گفتمان‌ساز و تأثیرگذار باشد.

اکبری با اشاره به ارتباط گیری و همکاری که مجموعه جهاد دانشگاهی با اساتید و مؤلفان دانشگاهی دارد، گفت: ایجاد این فضای کاری و ارتباط گیری لازم و ضروری است چراکه تألیف‌کنندگان کتب دانشگاهی همواره دغدغه ناشر خوب را دارند و به دنبال این هستند که کتاب خود را با کیفیت و قیمت مطلوب و زیرنظر یک انتشارات شناخته شده به چاپ برسانند.

وی مطرح کرد: بسیاری از مؤلفان و مترجمان پس از اتمام کار به دنبال ناشر هستند به دلیل اینکه استقبال خوبی از تألیفات صورت نمی‌گیرد چراکه بخش خصوصی به دنبال سود و منفعت است.

مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی(ره) قزوین یادآور شد: ورود جهاد دانشگاهی به عرصه نشر کتاب به مؤلفان خیلی کمک می‌کند و همه به دنبال چنین فضایی برای عرضه کتاب‌های خود هستند و قطع‌یقین همین موضوع موجب پژوهش‌های بیشتری خواهد شد.

اکبری در پایان اضافه کرد: امیدواریم فضای نشر کتاب رونق بیشتری بگیرد به ویژه در رشته معماری که حوزه بسیار پرتولیدی در بخش کتاب است اما کتاب‌های عمیق و گفتمان‌ساز در این زمینه کم داریم.

نظرات بسته شده است.