در مباحث علمی و فرهنگی باید از «پیرو بودن» به «پیشرو بودن» برسیم

0

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: جهاد دانشگاهی با ایجاد روحیه جهادی و انقلابی در تلاش است از «پیرو بودن» به «پیشرو بودن»در مباحث علمی و فرهنگی در کشور برسد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین به نقل از ایسنا منطقه قزوین، «مهدی گلدوزها» معاون فرهنگی و سرپرست روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین، در تور خبری که از صبح روز چهارشنبه ۱۱ مرداد به‌منظور آشنایی خبرنگاران با بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: شناخت همه‌جانبه‌ای نسبت به عملکرد جهاد دانشگاهی در استان وجود ندارد، از این رو نیاز است شاکله این نهاد برای اقشار مختلف مردم و رسانه‌ها تبیین شود.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی از زیرمجموعه‌های شورای عالی فرهنگی در کشور است، گفت: این نهاد ماحصل انقلاب فرهنگی است  که به‌فرمان امام راحل در۱۶ مردادماه شکل گرفت.

گلدوزها تصریح کرد: مأموریت این نهاد انقلابی ناظر بر اهداف انقلاب اسلامی است و سرعت بخشی در رسیدن به شئون انقلاب را مورد توجه جدی خود دارد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قزوین خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی با ایجاد روحیه جهادی و انقلابی در تلاش است از «پیرو بودن» به «پیشرو بودن» در مباحث علمی و فرهنگی در کشور برسد.

وی با بیان اینکه سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی در راستای ایجاد ارتباط بیشتر میان جامعه دانشگاهی و جامعه تلاش دارد، گفت: سازمان دانشجویی در این رسالت بزرگ تلاش دارد خالق ایده‌های نو در فضای دانشجویی باشد.

سرپرست روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین اضافه کرد: برگزاری مناظرات دانشجویی از جمله برنامه‌هایی است که در سازمان دانشجویی استان قزوین به‌طور جدی دنبال می‌شود.

تلاش رسانه‌های جهاد دانشگاهی بر مخابره اخبار خوب، مفید و امیدبخش است

جابر خرم نیا سردبیر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه قزوین و نایب رئیس خانه مطبوعات استان نیز به ظرفیت عظیم رسانه‌ای در جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر خبرگزاری ایسنا، خبرگزاری بین‌المللی قران-ایکنا و خبرگزاری سینا در زمره رسانه‌های تحت پوشش جهاد دانشگاهی قرار دارد.

وی با اشاره به دستورالعمل مشخص مقام معظم رهبری برای خبرگزاری ایسنا گفت: معظم له در دیدار با اعضای جهاد دانشگاهی و خبرگزاری ایسنا بر لزوم توجه جدی خبرگزاری ایسنا در مخابره اخبار خوب، مفید و امیدبخش تأکید داشتند. از این رو همواره تلاش ایسنا به ایجاد یک جریان خبری و رسانه‌ای فارغ از جناح بندی‌های سیاسی با هدف تقویت نظام جمهوری اسلامی و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی بوده و توانسته با استفاده از ظرفیت دانشجویی به عنوان رسانه‌ای اثرگذار در کشور شناخته شود.

سردبیر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه قزوین ادامه داد: خبرگزاری ایسنا در تمامی استان‌ها دارای منطقه خبری است و در استان قزوین نیز از سال ۹۳ فعالیت خود را به‌طور مستقل آغاز کرد و امروز یکی از رسانه‌های اثرگذار در حوزه‌های علمی و دانشگاهی، اقتصادی و اجتماعی در استان قزوین است.

خرم نیا تصریح کرد: همچنین در حوزه تخصصی قرآن و معارف دینی خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در استان قزوین فعالیت داشته و محتوای قرآنی را در حوزه ارزش‌های خبری خود مد نظر دارد.

نایب رئیس خانه مطبوعات استان قزوین خاطرنشان کرد: در مجموع ۱۴ نفر در مجموعه خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا به‌صورت پاره‌وقت و حق الخبر در حال فعالیت هستند، توجه به آموزش نیروها به ویژه خبرنگاران دانشجو برای مجموعه رسانه‌ای جهاد اهمییت دارد و در این زمینه خبرگزاری ایسنا برای تعامل با سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی اهمییت ویژه‌ای قائل است.

۴ کانون دانشجویی در سازمان دانشجویان استان قزوین تشکیل‌شده است

سمیه بکشلو مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان قزوین، نیز در این تور خبری با اشاره به فعالیت‌های این سازمان گفت: در ۲ سال اخیر ۴ کانون دانشجویی در این سازمان تشکیل شد که شامل کانون‌های کتاب‌خوانی و چراغ مطالعه، مناظرات دانشجویی، طراحی لباس و فعالیت‌های دانشجویی است.

وی ادامه داد: این کانون‌ها در راستای رسالت‌های در نظر گرفته‌شده برای آن در حال فعالیت هستند و مباحث مرتبط را پی گیری می‌کنند.

بکشلو عمده فعالیت این سازمان را توجه به جذب و تربیت نیروی جوان و مؤمن دانشجو در دانشگاه‌های کشور ارزیابی کرد.

جذب ۸۰ عنوان کتاب در انتشارات جهاد دانشگاهی استان قزوین

علی دل‌زنده مدیر اجرایی انتشارات جهاد دانشگاهی استان قزوین نیز گفت: این انتشارات در کنار انتشارات دانشگاه امام خمینی(ره) به‌عنوان دومین انتشارات دانشگاهی در استان در حال فعالیت است.

وی خبر داد: در سال گذشته ۸۰ عنوان کتاب علمی از سوی اساتید، نخبگان و پژوهشگران در این انتشارات جذب شد که اکنون در مرحله داوری و چاپ قرار دارد.

توجه به فعالیت‌های پژوهشی در دستور کار مرکز ایسپا در جهاد دانشگاهی

محمد احمدی کارشناس مرکز افکار سنجی جهاد دانشگاهی نیز گفت: این مرکز در حوزه‌های مختلف افکار سنجی در استان فعالیت‌های مختلف را مورد توجه قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: مرکز ایسپا پرسشگری، نظرسنجی و فعالیت‌های پژوهشگری مورد بررسی قرار می‌گیرد تا بر اساس نیاز و تعریفی که از پروژه شده است اهداف مورد توجه قرار بگیرد.

نظرات بسته شده است.