به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد قزوین؛ اکران ویژه دانشجویی مستند میراث آلبرا ۳ به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قزوین و با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید علاقه مند و مهندس محمدحسین فائزی رئیس جهاددانشگاهی واحد قزوین در دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد. در پایان این برنامه که با حضور تحلیل مستند همراه بود آقای فائزی به ارائه مطالبی پیرامون مستند پرداختند:
مهندس فائزی در تحلیل این مستند اظهار کرد: میراث آلبرتا ۳ بر زندگی کسانی تمرکز کرده که از باهوش ترین و نخبه ترین مردمان ایران اند و بالاترین سطح زندگی یک ایرانی در غرب را دارا هستند؛ لذا وقتی اینها اعلام نارضایتی میکنند و از همین زندگی بظاهر باکیفیت و مرفه اعلام خوشبختی و شادمانی ندارند، جای تأمل دارد.
وی افزود: جهان بینی های متفاوت سبب نگرش ها، و علاقه مندیها، رفتارها و نهایتا سبک زندگی های مختلف شده است. کسی که بدنبال رفاه طلبی شخصی است، طبیعی است که خودش را ببیند و یک زندگی باکلاس و مرفه مادی در اروپا را با تمام روابط خانوادگی و هم جواری با پدر و مادرش عوض کند. اما جهان بینی اسلامی آن هم اسلام ناب در منطق امام راحل، خلاف این رویه است. این نگاه به جهان، ما را مبارز و طالب رفاه و آرامش برای کل بشریت بار می آورد. برخی از اینهایی که از زندگی گاه نامنظم ایرانی به زندگی منظم غربی پناه می برند، دراصل دارند از خودشان فرار می کنند. در ایران به آنها اجازه داده می شود که طبق دلخواه خودشان زندگی کنند اما در غرب، اجازه بی نظمی ندارند؛ و اگر کمترین خروجی از قواعد منظم اجتماعی آنجا (حتی قواعد خلاف شرع و غلط) داشته باشند، با سخت ترین مجازات مواجه می شوند. پس به این نتیجه می رسیم که اینها ناخواسته دارند اعلام می کنند روی سر ما باید زور بگذارید تا درست شویم اینها دراصل دارند خودشان را از یک فضای ازاد و دارای اختیار، به یک فضای بسته و صلب منتقل می کنند که جلوی بی نظمی های خودشان را بگیرند.
برای ما گاهی مرغ همسایه غاز می شود!
رئیس جهاددانشگاهی واحد قزوین با بیان اینکه برای ما گاهی مرغ همسایه غاز می شود گفت اگر یک ایرانی در اروپا ۴۵% مالیات بدهد، خیلی ناراحت نمی شود، اما مالیات ۱۰درصدی ایران، کلی فرار و نارضایتی و رفتارهای مغایر قانون ایجاد میکند؛ حتی برای همان افراد. این تفاوت رفتار ما ریشه در خودمان دارد، نه در ساختارهای نظام جمهوری اسلامی. این درحالیست که همه می دانند بخشی از مالیات های اروپایی صرف تقویت رژیم صهیونیستی و حمله به یمن، عراق و سوریه و جنگ طلبی های عالم می شود.
وی در ادامه افزود: غرب برای خود ما و تربیت ما و تربیت فرزندان ما برنامه دارد. خود اینها دارند اذعان می کنند که دختر ۹ ساله مسلمان ایرانی، باید در المان برود کلاس شنای مختلط و اگر نرود، از مدرسه اخراج می شود؛ یا از ۹ سالگی آزادترین و عمیق ترین مسایل جنسی و زناشویی به کودکان آموزش داده می شود؛ این خودش نوعی تربیت حساب شده در منطق غربی است. آنها برای بزرگترها هم برنامه دارند. اگر کسی آلوده شد، که هیچ. راه مطلوب آنها را بسرعت طی کرده و گرفتار فساد و بی دینی شده
اما اگر طالب لاابالی گری نبود، باید اسلام حداقلی را به او بدهند؛ باید روح اجتماعی و سیاسی اسلام از او گرفته شود. اسلام حداقلی یا به قول یکی از افراد حاضر در فیلم، اسلام عروسکی را به او می آموزند که دینداری او کاملا شخصی و حداقلی است.
فائزی در پایان خاطر نشان کرد: آنچه اسلام ناب و اسلام منطق امام به ما می آموزد، چیزی است که هیچ مکتب غربی و شرقی دیگر نخواهد آموخت. اسلام ناب، به ما عزت می دهد، آبرو و اعتبار می دهد. همان عبارتی که حضرت امام در نامه پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بیان داشتند را به ما می آموزد که:
«ما میگوییم تا شرک و کفر هست، مبارزه هست. و تا مبارزه هست، ما هستیم. ما بر سر شهر و مملکت با کسی دعوا نداریم. ما تصمیم داریم پرچم «لا اله الّا الله» را بر قلل رفیع کرامت و بزرگواری به اهتزاز درآوریم. امروز روز هدایت نسلهای آینده است. کمربندهاتان را ببندید که هیچ چیز تغییر نکرده است. امروز روزی است که خدا اینگونه خواسته است. و دیروز خدا آنگونه خواسته بود. و فردا ان شاء الله روز پیروزی جنود حق خواهد بود. ولی خواست خدا هرچه هست».