کتاب «فرایند طراحی بازار متناسب با ساخت شبکههای فرهنگ» نوشته دکتر حسین نورمحمدزاد (عضو هیأت علمی دانشگاه یزد) و ثریا مکی نیری توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین، علی دل زنده مدیراجرایی انتشارات جهاد دانشگاهی با اعلام این خبر افزود: در مقدمه این کتاب اینطور آمده است که رویکرد جامعه شناسی مدرن به بازارها، بازار را مفهومی فراتر از مکان بازار میداند؛ و آن را واقعیتی از خریدار و فروشنده بهعنوان کنشگران بازار میداند که در آن به مبادله میپردازند. در این دیدگاه بازار محصول کنش انسانی افراد با یکدیگر است.
وی عنوان کرد: در این کتاب با وارد شدن چنین نظریاتی، شبکه های بازار با شبکه های اجتماعی مطرح در نظریات فرهنگ گرایانِ ساختارگرا بسیار نزدیک میشود. نزدیکی این مفاهیم مفهومی به نام فرهنگ داد و ستد در بازار را در این پژوهش مطرح میکند.
دل زنده اظهار کرد: ارتقاء کیفیت زندگی از اهداف اصلی طراحی و برنامهریزی شهری است و هدف اصلی در این جلد از راهنمای طراحی فضاهای شهری، ارتقاء کیفیت زندگی با طراحی فضاهای امن شهری است..
مدیراجرایی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین گفت:عنوان کتاب نیز محصولِ این نگاه در طراحی بازار است. کتاب حاضر در قالب ۵ فصل به پیشینه طراحی و پژوهش ،روش و ساختار پژوهش و طراحی، مروری بر ادبیات موضوع،شناخت و تحلیل بازار عربها و بازطراحی ساخت کالبد بازار متناسب با شبکههای ساخت فرهنگ داد و ستد می پردازد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین،کتاب « فرایند طراحی بازار متناسب با ساخت شبکههای فرهنگ » با شمارگان هزار نسخه در ۲۰۴ صفحه به بهای ۲۵۰۰۰ تومان و در قطع رقعی از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شده است.