مرکز درمان جهاد دانشگاهی با ارائه خدمات درمانی ویژه، کمک شایانی به تکمیل پازل درمانی استان کرده است.
فرشاد پیلهچی رئیس جهاد دانشگاهی واحد قزوین در این خصوص میگوید: یکی از شاخصترین معاونتهای مجموعه جهاد دانشگاهی قزوین معاونت پژوهشی است که در ۲ حوزه مرکز خدمات تخصصی هنر و معماری و مرکز درمانی فعالیت میکند.
وی ادامه میدهد: مرکز درمانی جهاد دانشگاهی ۵ سال است که فعالیت خود را همگام با دانشگاه علوم پزشکی آغاز کرده و تلاش میکنیم که بخشی از منویات دانشگاه را پوشش دهیم و کمکی برای این مجموعه باشیم.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد قزوین، خاطرنشان میکند: تاکنون توانستهایم در حوزههای درمان ناباروری، آزمایشگاه پاتوبیولوژی و بانک خونبند ناف رویان ورود پیدا کنیم، ازآنجاییکه مشکلات درمانی در استان زیاد است با تعامل دانشگاه علوم پزشکی و به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی در بخشهای دیگر نیز ورود پیدا کردیم.
به گزارش ایسنا، جهاد دانشگاهی در حال حاضر د در بخش درمان ناباروری با موفقیتهای خوبی همراه بوده است که در ادامه به معرفی این مراکز میپردازیم.
وی میگوید: با توجه به جواب آزمایشها، نوع درمان توسط پزشک مشخصشده و درنهایت بیمار در زمان معین تنها برای انجام عمل نهایی (IUI, IVF, ICSI) به تهران ارجاع میشود و سپس پیگیریهای لازم در واحد قزوین و تحت نظر مستقیم پزشک متخصص تهران صورت میپذیرد .
مدیر مرکز تله مدیسین درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خاطرنشان میکند: در این مرکز بیمار بهطور کامل ویزیت و سونوگرافی و داروها به فرد داده میشود اما در مرحله آخر که کشیدن تخمک و انتقال جنین است فرد به مراکز تهران مراجعه میکند.
وی یادآور میشود: تله مدیسین باعث شده است که دیگر فرد رفتوآمد به استانهای مختلف نداشته باشد و با حداقل رفتوآمد و استرس کار ivf اینجا انجام میشود، همچنین در این مرکز علاوه بر درمان ناباروری ویزیت زنان، مراقبت قبل و بعد از بارداری و متخصص ارولوژیست و ناباروری مردان نیز انجام میشود.
پیلهچی نیز با اشاره به خدمات درمانی جهاد دانشگاهی یادآور میشود: آزمایشگاه جهاد دانشگاهی زیر نظر مرکز درمان ناباروری با تعرفه دولتی فعالیت میکند، علیرغم وجود دستگاههای پیشرفته با توجه به تعرفههای دولتی این مرکز به زنان باردار و عموم مردم خدمات رایگان ارائه میدهد و سالانه بیش از ۱۲ هزار نفر مراجعهکننده داریم.
رئیس جهاد دانشگاهی تأکید میکند: بانک خونبند ناف نیز مهمترین دستاوردهای جهاد دانشگاهی بعد از انقلاب است، با ذخیرهسازی خونبند ناف در آینده میتوانیم سرطان و بیماریهای مغز استخوان را درمان کنیم.
فاطمه دولتخواه مدیر بانک خونبند ناف جهاد دانشگاهی در این خصوص میگوید: در این مرکز خون داخل بند ناف و جفت را نگه میداریم چراکه این خون کارکردی درمانی دارد و میتوان بهوسیله آن بیماریهای خونی، سرطان خون، سرطان غدد لنفاوی، تالاسمی و بیماریهای خونی را بهصورت ۱۰۰ درصد درمان میکنند، بیماریهای مانند دیابت، پارکینسون، فلج مغزی، قطع نخاع نیز ازجمله بیماریهایی است که پژوهشگران تلاش دارند بهوسیله این خون آنها را درمان کنند.
وی ادامه میدهد: درمان بیماری بهوسیله بند خون بهصورت ۱۰۰ درصدی در بدن کودک جواب میدهد، همچنین پدر و مادر ۵۰ درصد شانس دارند که از این سلولها استفاده کنند، خواهر، عمو، دایی، خاله، عمه، پدربزرگ و مادربزرگ حداقل تا ۲۵ درصد شانس دارند که از این سلولها استفاده کنند.
دولتخواه یادآور میشود: درمان بهبود بخش بچههای فلج مغزی مزیت دیگر این سلولها است. ذخیرهسازی از ابتدای ماه نهم بارداری باید صورت بگیرد از ابتدای سال ۹۳ تاکنون حدود ۷۰۰ خونبند ناف در قزوین ذخیرهسازی شده است
وی تأکید میکند: تجهیز دستگاههای موردنظر خیلی گران است و نیاز به حمایت دانشگاه علوم پزشکی داریم و از همراهی و همکاری استان در این زمینه نیز تشکر میکنیم.
پیلهچی در ادامه با اشاره به بخشهای درمانی جدید جهاد دانشگاهی بیان میکند: در این دوره نیز پیگیر دریافت مجوز پرستاری در منزل، غربالگری و درمان سرطان بهویژه سرطان سینه بانوان و مرکز جامع توانبخشی هستیم و با حمایت دانشگاه علوم پزشکی توانستیم بخشی از تجهیزات را خریداری کنیم و در آینده نزدیک با دریافت مجوز شروع به کار میکنیم.