مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: آموزشهای جهاد دانشگاهی واقعگرایانه و متناسب با نیازسنجی روز است به همین دلیل برگزاری دورههای آموزش متنوع جهاد دانشگاهی بسیار مؤثر و نافذ است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین، اکبر اسکندرینژاد در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا منطقه قزوین، با اشاره به فلسفه تأسیس جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: بعد از تعطیلی دانشگاهها پس از مصوبه انقلاب فرهنگی احساس میشد که همتراز با جهاد سازندگی، بسیج عمومی برای جنگ نیاز به اقدامات جهادی برای پشتیبانی و پیگیری امور فرهنگی داریم.
وی افزود: برخی اعتقاد داشتند به دلیل اینکه تازه از انقلاب فارغ شدیم و نیازمند ترمیم و بازسازی سریع برخی از مصادیق مدیریتی کشور بودیم تعامل جهادی متناسب با دهه ۶۰ صورت میگیرد، اما بعد از گذشت ۴۰ سال متوجه میشویم در برخی از مسائل ما باید همچنان تعامل جهادی داشته باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: در بعضی از مسائل فرهنگی باید ضربتی و جهادی عمل کنیم، منظور از ضربتی لزوماً اقدام نیست بلکه داشتن تفکر جهادی است، و این اصل، فلسفه ایجاد جهاد است.
وی تأکید کرد: ما شاهد این هستیم که اثرگذاری جهاد دانشگاهی در رشتههای دانشبنیان و فرهنگی مثل مد و لباس بلامنازع است، جهاد دانشگاهی جزو نهادهای تراز اول است و کلیه رشتههای آموزشی و تربیتی که جهاد دارد درخور تأمل و تقدیر است.
اسکندرینژاد بیان کرد: اهمیت فعالیت اینها بهقدری است که همتراز با جهاد فی سبیل الله است که در آموزههای دینی به آن اشارهشده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از راههای تحقق اقتصاد مقاومتی آموزشهای مهارت است، جوان و نوجوان ما زمانی میتواند در راستای اقتصاد مقاومتی حرکت کند که هنر یک فن و مهارت را در آن به وجود آورده باشیم، این یکی از راههای استقلال اقتصادی است ازاینجهت چون جهاد واقعگرایانه و متناسب با نیازسنجی روز اقدام میکند بسیار مؤثر و نافذ است.